Te beluisteren in 2020

24 -12 - Drachten

Kerstzang Regenboogkoor in de Menorah

Gepost 2018/11/25

Op zondag 16 december om 16.00 uur houdt het Regenboogkoor haar jaarlijkse kerstzang in de Menorah( Dwarswijk 350 Drachten).
Medewerking wordt verleend door muziekensemble “Nomen Nescio”.
Sebastiaan Schippers bespeelt het orgel en Wander Mulder zal het koor begeleiden op de piano.
Algehele leiding is in handen van Jaco Mulder.
Natuurlijk wordt u weer verwelkomd door muzikanten van het fanfarekorps ”Looft den Heer” uit Boornbergum.
Ook wordt er aan de aanwezige kinderen gedacht,want het is een feest voor iedereen!
Na de sfeervolle bijeenkomst is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een warm drankje met wat lekkers.

Toegang vrij. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Kom en beleef het verhaal van Kerst met ons mee!

Gaat u akkoord?