Te beluisteren in 2020

24 -12 - Drachten

Kerst Regenboogkoor in Menorah

Gepost 2017/12/10

Op zondag 17 december om 16.00 uur houdt het Regenboogkoor o.l.v. Jaco Mulder haar jaarlijkse Kerst Sing-in.
Vanwege de enorme toeloop elk jaar wordt het wederom gehouden in de Menorah, Dwarswijk 350 te Drachten.
Met deze ruime locatie hopen we te voorkomen dat we mensen moeten teleurstellen omdat de kerk vol is.
Natuurlijk wordt u weer verwelkomd door prachtige muziek van  een aantal blazers van het fanfarekorps Looft den Heer uit Boornbergum.

Medewerking wordt verleend door de sopraan Inkje Bakker.
Zij zal met haar warme stem zowel solo als samen met het koor zingen.
Dit alles onder begeleiding, op orgel of piano, van Sebastiaan Schippers.

We hebben een afwissend kerstrepertoire samengesteld dat voor jong en oud de moeite waard is.
Net als vorig jaar zal er een moment van interactie zijn met de aanwezige kinderen.
Wat....dat is een verrassing.
Na de sfeervolle bijeenkomst is er gelegenheid voor ontmoeting en staat er een warm drankje met wat lekkers voor u klaar.

Toegang gratis. Er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Gaat u akkoord?